Vuorokauden tunnit eivät riitä kaikkeen siihen, missä olen mukana. Innostun helposti uusista asioista ja saan harvoin valmiiksi, jos en tosissani yritä. Tämä blogi on olemassa siksi, että näkisin itsekin. Valmista syntyy. Osaan. Onnistunkin.

maanantai 29. joulukuuta 2008

Tämmöisiä jouluisia kukka-asetelmia väsäsin ennen joulua. Vasemmalla on pari lahjaksi saatua kynttiläasetelmaa, tai tuo toinen on kyllä pelkkä kynttilä. Amarylliksen "ruukkuna" on kehikko, johon ruosteisilla talomme seinästä revityillä nauloilla nuijin lautoja, jotka nekin on revitty talon seinästä. Siis silloin keväällä, kun vanhat laudat poistettiin uuden verhoilun tieltä. Murattikin on nättiä. Tuo rahapuu oikealla on kuvassa oikeastaan siksi, että en huomannut siirtää sitä pois. Siinä se nyt huutaa, että joku voisi tulla sitä pelastamaan. "Adoptoikaa mut! Täällä ei saa hoivaa ja huolenpitoa!"

Hyvää uutta vuotta 2009 kaikille, jotka eksyvät uutta blogiani lukemaan. En taida jaksaa kirjoitella enää tänä vuonna ;) Taitaa olla poskiontelontulehdus... :(

1 kommentti:

titta kirjoitti...

Paranemisia! Hyvää ja kaunista uutta vuotta:) Kiitos myös kauniista kommentista. Palaillaan ensi vuonna ;)