Vuorokauden tunnit eivät riitä kaikkeen siihen, missä olen mukana. Innostun helposti uusista asioista ja saan harvoin valmiiksi, jos en tosissani yritä. Tämä blogi on olemassa siksi, että näkisin itsekin. Valmista syntyy. Osaan. Onnistunkin.

maanantai 3. joulukuuta 2012

Vauva ja vähän muutakin


Tänään hän on kolme viikkoa vanha, meidän vauva nimittäin. Tyttö tuli, kuten oli vähän lupailtukin. Nyt päivät ovat täynnä päämäärätöntä tavaroiden siirtelyä paikasta toiseen, puuhien aloittamista (ei kuitenkaan loppuun viemistä), tietysti imettämistä, vauvan hoitamista ja ihailemista. Toistaiseksi hän on nukkunut suurimman osan vuorokaudesta. Päivä päivältä hän kuitenkin jaksaa "killitellä" enemmän ja enemmän. Ja me kaikki rakastamme häntä niiiiin paljon.


Isommat lapset ovat yhtäkkiä kovin äänekkäitä, metelöivät ja vaativat valtavasti huomiota. Viisivuotiaan Pikkukakkosen kanssa olen yrittänyt viettää erityisen paljon laatuaikaa. Meidän tapauksessa se useimmiten tarkoittaa lukemista tai leipomista, koska äiti ei ole kovin hyvä eikä viitseliäs leikkijä.


Leivottiin joulutorttuja ja lainattiin kirjastosta Mekkotehdas-kirja. Katsotaan, mitä ehditään (vai ehditäänkö mitään) toteuttaa. Ihana kirja, jota on monissa blogeissa hehkutettu. Ja onhan naisilla omakin blogi.

Vaaleanpunaiselta näyttää tämä maailma nyt. Jopa niin paljon, että ajattelin jättää keittiön verhot vaihtamatta. Olkoon vaaleanpunaiset joulunpunaisten sijaan. Tehtiin joulumuffineja, ja nekin näyttivät tältä...


Vielä loppuun neuletakki, joka viimein valmistui. Lanka on Sirdarin Simply Recycled ja ohje jostain vanhasta Modasta. Kätevä imetysvaate.




Ei kommentteja: