Vuorokauden tunnit eivät riitä kaikkeen siihen, missä olen mukana. Innostun helposti uusista asioista ja saan harvoin valmiiksi, jos en tosissani yritä. Tämä blogi on olemassa siksi, että näkisin itsekin. Valmista syntyy. Osaan. Onnistunkin.

tiistai 25. joulukuuta 2012

Joulupäivitys

Se olisi taas yksi jouluaatto paketissa. Meillä oli oikein mukava jouluaatto. Aamulla nukuttiin pitkään, ja tulikin kiire laittaa puuro ja luumusoppa. Sitten katsottiin joulurauhanjulistus telkusta, käytiin kirkossa ja mentiin miehen siskon luo syömään. Tultiin sieltä kotiin odottelemaan JP:tä, joka saapuikin lopulta. Lahjat olivat kaikki ihania. Lasten naamoja tuli kuvattua, kun olivat niin tohkeissaan lahjoista. 

Itse ei taaskaan annettu likikään niin paljon ja arvokkaita lahjoja, joita vastaanotettiin. Isovanhemmille ja isoisovanhemmille tehtiin lasten kanssa tyynyliinat, joihin painettiin kädenkuvia ja vauvan jalankuvia (en viitsinyt laittaa kangasväriä vauvan käteen, kun se kuitenkin imeskelee nyrkkejään - vaikka kangasväri myrkytöntä lupasi ollakin, mutta kemikaali mikä kemikaali).



Nyt vain keskitytään syömiseen. Pikkukakkonen sai Baby Born -nuken, ja mä aloin nyt jo heti aamusta googlettaa ohjeita nukenvaatteiden tekemiseen. Jos jollakulla on vaatteiden kaavoja tai ohjeita, niitä tai edes vinkkejä siihen, mistä niitä löytää, otetaan vastaan. Raukkahan palelee tuolla ulkona. :(

Äidille olen tehnyt tästä Novitan Crystal-langasta joskus alkuvuodesta pipon (kuulemma ainoa, joka hänellä on, käytössä ainakin) ja nyt, kun samaa lankaa löytyi vielä pari kerää, tein tuubihuivin/kaulurin joululahjaksi. Täytyy varmaan kohta soittaa perään, jos se ei vaikka tajua, mikä se on. Ohje on Novitan. Tein sen vain kahdella kasin puikolla, vaikka ohjeessa oli kympin pyöröpuikot. Mutta nopea työ oli. Muutaman tunnin juttu.



Neuloin jo viime vuonna tämän nallen osat ja marraskuussa (itse asiassa just muutama päivä ennen synnytystä) viimein kokosin karhulaisen ja tässä se pötköttelee vauvan kanssa. Nallen naamasta tuli vähän hassu, mutta rakas nalle se on kuitenkin.


Hyvää joulua!



Ei kommentteja: